Neden "Çayım taze..."?

Aklıma geldiğinde içimi ısıtan bazı anlar vardır.
Bunlardan çocukluğuma dair hatırladığım; annemin, sabahtan akşama kadar sokaklarda oynadığımızda ve heryerimiz toz-kir içindeyken, bizi içeriye alma çabasıyla seslenişidir: "Çocuklaaar, hadi artık akşam soğuğu çıktı, içeriyeeeee!!!"
Artık akşam soğuğu çıkmıştır, bundan korunacağımız, ısınacağımız, temizleneceğimiz yuvaya çağrılmaktır bu. Güven verir, huzur verir, içimi dinginleştirir. O günlerde de, şimdi de...
Artık yetişkinim. Beni akşam soğuğu çıktığı için eve çağıran ses yok. Hâlâ zaman zaman akşam soğuğu çıkıp, üzerime bir hırka almam gerekse, içim ısınır, güvende ve huzurlu hissederim. Sanırım örgü örmeye başladığımdan beri, bu yüzden hep hırka örüyorum:)
Annem'e Sevgilerimle...

Gelelim bugüne...
Büyüyünce içimi ısıtan cümlelerden biri; telefonun ucundaki bir dosta,
"Çayım taze, sıcak simitleri al gel" demek...
Bu cümle benim için dostluk demek, huzur demek, paylaşmak demek, hadi gel demek, gel de iki lafın belini kıralım demek. Davet eden de olsan, edilen de, ne fark eder ki?
Çayım taze...
Hadi alın sıcak simitlerinizi, peynirlerinizi, gelin bloğuma, iki lafın belini kıralım :)

Heyyfi

4 Mayıs 2013 Cumartesi

İMZA: KARIN

Uzun zamandır heyecanla, "Artık raflarda!.." haberini bekliyorduk. Banu Hanım'dan gelen güzel haberle birlikte çok heyecanlandık.
Geliri STET Derneği'ne bağışlanacak olan bu kitap için, 128 kadın kocalarına mektup yazdı. Bir kısmı, seslendiremedikleri kelimeleri, cümle yaptı mektubuna yazdı, bir kısmı kızgınlığını, yaralarını, sitemlerini döktü mektubuna, bir kısmı da her daim dilinden düşürmediği sevgi cümlelerini paylaştı.

Bu 128 mektuptan biri de bana ait. Hem hocam, hem kocam olan biricik aşkıma yazdım bu mektubu. Umarım keyifle okursunuz.
Alınan her kitap Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu için bir bağış niteliğinde olup, sizleri de bu güzel projenin bir parçası yapacak aslında...


Bütün bu aşamalarda, proje ile bizler arasında köprü olan, emeği ve yüreği ile bu projenin hayat bulmasına aracı olan Banu Hanım'a minnet borçluyuz.
Banu Özkan Tozluyurt, çok güzel yazılarıyla zaten takip ettiğim bir yazar aynı zamanda. Yazılarına buradan ulaşabilirsiniz.
STET Derneği, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı yetiştiren annelere, birçok alanda destek veriyor. Çok önemli konularda etkinlikler düzenliyor ve kadınların kendilerini çok yönlü geliştirmesine yardımcı oluyor. Hedeflenen ise, gelecekte bilinçli bir nesil için, öncelikle onları yetiştiren kadınların bilinçli olması...

Hukuk, Kişisel Gelişim, Ebeveynlik, Kariyer, Girişimcilik, Meslek Edindirme konularında danışmanlık ve eğitim veriyorlar.
Bir yardım kuruluşu değil, yeni nesil bir dernek yaklaşımına sahipler. Detaylı bilgileri buradan alabilirsiniz.

Hayatımdaki en büyük eksiklerden biri, bir çocuktu. Bir çocuğum olsun ve onu en güzel şekilde yetiştireyim istemiştim. Bunu yapamadım ama bunu yapan bir derneğe, minicik de olsa destek verebilmiş olmaktan dolayı çok mutluyum.
Bu mutluluğu yaşamama sebep olan "İmza:Karın" yaratıcılarına ve biricik aşkıma, çok teşekkür ediyorum...

Basın bültenine de buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle...
Heyyfi...



- Posted using BlogPress from my iPad

56 yorum:

  1. Hımm imza kızından sonra. bu da son derece hoş bir çalışma olmuş bence. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.
      Bende size sevgiler gönderiyorum...

      Sil
  2. Canım tatlı terazim, çok ama çok tebrik ediyorum. Merakla okumayı bekliyorum.
    Canım benim verdiğin linklere baktım ama göremedim. Yayınevi hakkında da link verirsen iyi olur sanki...
    Tekrar tebrik ediyorum, sevgiler gönderiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım Elif'im...
      Destek yayınevinden çıkıyor diye biliyorum. Şu aralar kitapçılarda var.

      Elif'ciğim, böyle bir projede bulunmaktan ben de çok mutlu oldum gerçekten.
      Seni öpüyorum canım akadaşım...
      Sevgiler...

      Sil
  3. harikaaa..çok sevindim canım hemen okumak isterim öpüyorum seni:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım Arzu'cuğum...
      Bende seni öpüyorum...
      Sevgiler gönderiyorum...

      Sil
  4. Canımm ne kadar muhteşem bir fikir, proje. Ve içeriğinde katkısı bulunan, tanışmayı çok istediğim ve yazılarına değer verdiğim Heyyfim.
    Tebrik ediyorum canım, bahsettiğin kadarıyla kitabın içeriği çok etkileyici ve merak uyandırıcı. Gelirinin bağışlanacağı STET derneğini ise sayende keşfettim, teşekkür ediyorum. Belliki akıllı insanların projesi ve ulaşmak istedikleri hedef kitle çocuklar, bu daha da çok etkiledi beni, teşekkürler canım, dilerim daim olur...
    Kocaman yürek dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öznur'cuğum, bu güzel sözlerin ve dileklerin beni ne kadar mutlu etti anlatamam. STET gerçekten, herkesin duyması ve desteklemesi gereken bir dernek. Bu kitap benim için çok anlamlar içeriyor aslında.
      Böylesine önemli bir hizmette bulunan bir derneğe gelirin gidiyor olması, hayatımın kıymetlisi için bir hediye niteliğindeki mektubumun yer alması ve çok değerli kişilerle tanışacak olmam gibi...
      22 Mayısta İzmir Hayal Kurdum Kitabevinde imza günü olacak. Yolun düşerse seni de beklerim. Katılabilecek diğer yazarlarda orada olacaklar.
      Seni kocaman öpüyorum canım arkadaşım...
      Sevgilerimi gönderiyorum...

      Sil
    2. Gelmemmi canım seve seve, koşa koşa :)) tarihi not alıyorum. Alsancakta diye biliyorum canım kitabevi ve öğle saatlerinde gerçekleşir sanırım dimi imza günü..
      Görüşebilmek dileğiyle, öpüyorum...

      Sil
    3. Dünyalar tatlısı arkadaşım benim.
      Yerini tam bilmiyorum , bakacağım. Saatte belli değil henüz ama sana bildiririm belli olduğunda canım.
      Seni görebilmeyi çok isterim.
      Öpüyorum seni Öznur'cuğum...

      Sil
  5. çok mutlu oldum heyyfi'cim, böyle güzel bir projede yer aldığın için.
    kitabı okuyunca yorumumu yaparım, ama hiç kuşkum yok yine keyifli, dokunaklı bir yazıdır...
    sen yetiştirmemiş olabilirsin ama hiç tanımadığın çocuklar için yapılan yardımlar ve bunun mutluluğu herşeye değer.
    seni tekrar kutluyorum.
    sevgiler, selamlar canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asortiklerin en tatlısı, çok teşekkür ederim.
      Böyle bir projede olmak benim için gerçekten çok mutluluk verici.
      Sizlerle de bu mutluluğu paylaşabilmek, daha da güzel.
      Benim için çok anlamlı oldu gerçekten.
      Sana sevgilerimi gönderiyorum canım arkadaşım.

      Sil
  6. Sevgili Heyyfi, böyle güzel bir oluşumun içinde olman nedeniyle öncelikle tebrik ediyorum. Ellerine ve kalemine sağlık diğer 127 arkadaşınla birlikte. İlk fırsatta alıp okumak isterim. Gururunu paylaşıyorum arkadaşım. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün'cüğüm, sizlerin bu güzel yorumları ile mutluluğum daha da artıyor. Keyifli anlar, paylaşıldıkça artarken, keyifsiz zamanlarımız da paylaşıldıkça azalıyor. Bence bu doğanın bize bir hediyesi. İnsanın nasıl bir yapbozun parçası oduğunu gösteriyor bana.
      Bu güzel desteğin için çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimi gönderiyorum...

      Sil
  7. Çok güzel bir olay için imza atmışsın, seni tebrik ediyorum. Türkiye' ye gidişimde ilk önce D&R a uğruyorum, alınacak kitaplar listeme eklendi bile. İmza: Kızın çalışması da çok güzeldi, duygu yoğunluğunun yaşandığı yazılar, okumak zor olur herhalde...
    Haftanın güzel geçmesi dileklerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.
      Bence de, İmza:Kızın gibi bu da çok etkileyici ve düşündürücü bir kitap olacak. Bu kitaplar kadını anlatacak.
      Kadınlar, babalarını ve kocalarını anlatırken aslında kendilerini anlatıyorlar. Kadınların ortak çalışması olarak, yüzyıllardır çözülemediği düşünülen kadınların, kendilerini anlatması belki de:)
      Sevgilerimi gönderiyorum sana canım...

      Sil
  8. Hemen alıp okuyacağım sevgili Heyyfi,böyle bir çalışmanın içinde olduğun için tebrik ederim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Mehtap.
      Sana keyifli okumalar dilerim.
      Sevgilerimi gönderiyorum...

      Sil
  9. Canim Heyyfim..bu kitabin cok ilginc ve guzel oldugundan suphem yok ablama ilettim bile almasini..Bu arada son paragraf hem huzunlendirdi hem buruk gulumseme birakti yuzumde.canim benim..hic kimse kusura bakmasin ama yazacagim ben seni cok seviyorum ya:)) sarildim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, canım, canım Emel'im benim...
      Yüzüme kocaman bir mutluluk gülümsemesi kondurdun sabah sabah...:)
      Seviyorum seni...
      Sıcacık sarıldım sana...

      Sil
  10. kutlarım canım ,ilginç* miş. Aslında dışarıdan gelen bir Türkiyeyin sorunu bence bu şekilde anımsar: asırlardan başlayan bir şey bence ,bu akraba evlilikleri ,bu kan karışımı olmasaydı bu ülke daha iyi yerlere gelecekti .Akraba evlilikleri olan insanlar *bizde özürlü yok *diyorlar ya ,bence her şey nesilden,nesile bu kan karışımında beyin hücreleri biraz mutasiyona uğrayıpta insanları( ....bilmem kaçı,aslında önce bu konu arıştırılması )spıklağa,cinayetlere ,özürlü bir nesil olmakla çıkmış.Kadını,çocukları korumak çok güzel bir şey ,ama bu akraba evlilikleri sürdü sürece bizim milletimiz hep aynı seviyede kalacak ne yazık ki, bence .Her şeyi kenara bırakıpta önce bu konuda eğitilmek lazım türk insanımızı ,gerisi kendinden gelecek ,temiz kan olmadıkça bizde asla temiz toplum olmayacak .
    Ve ne yazık ki ben derneklere asla artık güvenmem ,bilirsin sütten yanan ayranı üflermiş ya ....
    Belki bu yazım için bana gücenirsin ve bunu asla istemem ,ama kendi düşüncelerimi de ne paha olursa olsun yazmak ihtiyaç duydum .Türkiyede önce temiz kan olacak ve o zaman derneklere ihtiyaç zaten gerek olmayacak .
    son zamanlarda ülkemizdeki cinayet.....haberler çoğaldıkça düşündüm ki tek kan bunlara sebep,ve senin yazında bir dernek için yazdığın için sadece düşüncelerimi yazdım .Şu anda temiz kan derneği lazım bize öncelikle ,bunu eğitimi lazım
    Bu yazımdan sonra güzel gün dilemek doğru olur mu bilmem ,iyi dileklerimi umarım kabul edersin ve benim derneklere karşı güvensizliğimi anlarsın.
    Yazımı yayınlamazsan anlarım ve kırılmam canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Mazes'im, yorumunu tabiki yayınlarım. Düşüncelerinin arkasında durup, doğru bildiğini ve inandığını söyleyebilen bir arkadaşım var. Bu benim için çok güzel birşey.
      Derneklerle ilgili önyargını kesinlikle anlamakla birlikte, tam anlamıyla katılmıyorum canım.
      İnsanların hepsi aynı olmadığı gibi, derneklerin, meslekleri icra edenlerin, sanatçının ve birçok şeyinde doğrusu ve yanlışı var.
      Ben sonuna kadar inandığım ve güvendiğim insanlarla bir aradayım bu projede. Eğer yanlış örnekler sebebiyle, doğru olanları da yok sayarsak, hayatı güzelleştirmeye çalışan iyi niyetli oluşumları da olumsuz etkilemezmiyiz.

      Seni seviyorum ve sana sıcacık sarılıyorum Mazes'im...

      Sil
  11. Aa çok güzel bir projeymiş bu. Tebrikler Heyyficim. Çok merak ettim yazılanları, okumayı isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğenirsin Deniz'ciğim.
      Sevgiler gönderiyorum sana...

      Sil
  12. :) Tebrik ederim, yürekten, haberi sabah Elif'ten aldım, onun da mektubu varmış, onu da tebrik ettim ve umarım çok satar bu kitap, alacaklardan biri de benim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğiniz için bizler de çok teşekkür ederiz.
      Umarım çocuklar ve kadınlar için güzel bir proje olur. Destekleyen herkese çok teşekkürler...
      Sevgilerimle...

      Sil
  13. Bu anlamlı çalışmada yer alman ne kadar güzel. Tebrikler canım arkadaşım. Belki 22'sinde sana imzalatma fırsatı bulabilirim ne dersin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı arkadaşım benim...
      22 sinde seni de görebilecek olmak beni çok heyecanlandırıyor.
      Reyhan pastanesi ile ilgili yazdıklarına da bayıldım:))
      Haklısın, bir kez oradan birşeyler almıştım, ödemem gereken rakamı duyunca ortaklık teklif ettiklerini düşündüm:))
      Seni öpüyorum canım...

      Sil
  14. İdefix den internetten sipariş verilebiliyor. Ismarladım. Merakla bekliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili İlhan, çok teşekkür ederim. Umarım beğenirsin...
      Sevgiler gönderiyorum sana.
      Bu arada iç baklalı enginar tarifi not edildi, Ankara'ya döner dönmez yapılacak:))
      Şu anda Şirince'ye yolundayız:)

      Sil
    2. Kitabı aldım ve yazını bir çırpıda okudum. Hem çok duygulandım, hem de devamını merakla beklediğim hikayenin sonunu bu yazında yakaladım ve çok da mutlu oldum.Bence hem sen , hem de eşin çok şanslısınız kader sizi birleştirdiği için. Şirince'de o güzel mezeler, şaraplarla güzel saatler geçirdiğini umut ediyorum.

      Sil
    3. Sevgili İlhan, böylesine içten gelen destekleriniz için çok teşekkür ederim. Benim için çok kıymetli.
      Gerçekten, eşim bana bir hediye...
      Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim...

      Şirince çok güzeldi gerçekten. Sıradaki yazılarımda bahsedeceğim:)
      Sevgiler İlhan...

      Sil
    4. Yanlız Şirince'den bahsederken şaraplar hakkında ciddi bilgiler edin. Emel duyunca bu konuyu kesin didikler. :))))

      Sil
    5. :))
      Çok haklısın İlhan. Benden söz aldı zaten.
      Bu arada sıradaki yazım, arkadaşım için geliyor olacak:))

      Sil
  15. Canım Heyyfi'm muhteşem mektubunun da yer aldığı imza:karın kitapevlerinde bizleri bekliyor. Bir aşk bu kadar yalın ve derin anlatılabilr ancak. Yüreğine sağlık canım kardeşim. Hemen kitaplarımızı alıyoruz ve imza günlerinde sana büyük bir keyifle imzalatıyoruz. Bu ona ayırdığımız kitaplık rafındaki ilk olarak yerini alıyor ve heyecanla sıradakini bekliyoruz. Yolun açık olsun canım benim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:))
      Seni çok seviyorummm:)

      Sil
  16. Senin eşinle tanışmanı öncesini ve sonrasını okumuş mutlu olmuştum senin için eşin için ve insan olduğum için. çünkü çok çok eksiler ve ne yazık ki artıları,iyi insanları azaltanlar var. etkilenmiştim mutlulukla buluşman sevindirmiş daim olsun dedim. acaba diğer blogumda seni yazsam izinsiz mi olur istemez mi düşünmüştüm. senin sevecen paylaşımların kızmayacağı kanaatini oluşturup bana yazdırmıştı. bu blogtan o sıralar yorum yapamadığımdan soramamıştım. Dilerim mutluluklar artar senin ki daim olur. İnşallah şimdi çocuğun olur. İyi insanların, candan insanların, bir çocuğa verebileceği çok değerleri olanların bir çocuğu bile olmazken neleer, kimler varken üzülüyoruz tabi:(( ama eğer böyle ise vardır bir hikmeti diyorum , belki sevinç değil üzüntü duyulacaktı diyorum bunu da bildiğimden üzüntüm azalıyor. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle içten yorumuna çok teşekkür ederim.
      Diğer bloğunda yazdığın yazıyı görmek isterim ama, adresi ile ilgili bilgi bulamadım. Bloglarım bölümünde sadece bir tane adres var.

      Ben de, olmuyorsa bir sebebi vardır diyenlerdenim. Kabuldeyim yani:)
      Çok teşekkür ederim...
      Sevgiler...

      Sil
  17. Merhaba kitabı bugün aldım .İmza için ziyarete geleceğim .Yazı gerçekten çok güzel yüreğine sağlık.Gökyüzünden selam Serap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canımmm...
      Ne güzel burada senden bir ses duymak, çok sevindim...
      Birgün gökyüzünde buluşuruz yine:)
      Sevgiler Serap'cığım...

      Sil
  18. heyfficiğim,
    yüreğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Cepaynam...
      Bu projede olmaktan ben de çok mutluyum...
      Sevgiler...

      Sil
  19. Heyyficiğim nerelerdesinnnnnnn????? Bize de göz kırp arada bir:) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buralardayım ama biraz fazla seyehat halindeyim sevgili Nilgün.
      Ama yine de sizlerin süper tariflerini takip ediyorum. Sizlerin sayesinde mutfakla barıştım:)
      Bu arada bugün yayınladığın tarif benim için önemliydi:)
      Tekrar teşekkürler...

      Sil
  20. Heyyfim..yaninda olmak sirincede birlikte turlamak peynirleri yemek ve saraplarin tadina bakmak isterdim..off diyorum..Istanbuldada guzel etkinlikler var bu konuda..valizi toplasammiki :)) Bu arada ablama siparis verdim kitabi ama Ilhan Idefix ten bahsetmis bir abakayim buralara gonderme durumu varmi olmazsa bekleyecegim ne zaman bana gonderilirse artik..canim Heyyfim sana ve esine keyifli tadim gunleri diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Emel'im, Şirince'de ki şaraplar pek sana göre değil:)
      Ama Urla 'da çok güzel şarap üretim yerleri var.
      Bugün yayınlayacağım yazım senin şerefine gelsin:))))
      Kulaklarını çok çınlattım zaten.
      Kitap konusuna ben de bakacağım, belki ben gönderirim sana.
      Seni kocaman öptüm şarapların kraliçesi:)

      Sil
  21. Benim bir cümlemi gördüm burda. İrkildim nasıl yaa oldum.. Bu benim cümlemdi. Dur dur!!! çaldın demedim, benden aldın da buraya yazdın demedim. ÇÜNKÜ BEN O CÜMLEYİ HENÜZ YAZMAMIŞTIM..Hangi cümle mi?. birgün bana uğrar o cümleyi görürsen ben bunu VuslaT 'tan önce yazmıştım dersin. O benden önce düşündü ben hissettim ve yazdım:))
    Ruhunda ruhumu, kelimelerinde kelimelerimi kısaca sende kendimi hissettim. Ve seni çok sevdim..

    Bende geleceğe mektuplar yazdım. Eşime değilsede güvercinlerime kalbimi birkez daha açtım. Böyle bir projede olmak isterdim. Ama çok yaşlıyım, çok geç duydum. Gençlerin katılmasından da büyük memnuniyet duydum..Yüreğin güzel duygularla çarpsın. Çok uzun yıllar emi..VuslaT

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Vuslat, ben de yorumundaki ilk iki cümleyi okuyunca birden irkildim, sonra gülümsedim:)
      Ne kadar güzel cümleler kurmuşsun bende bulduklarınla ilgili. Çok duygulandım okurken. Hemen bloğuna gittim ve yazılarına baktım. Aslında cümlenin hangisi olduğunu merak ediyordum ama sanırım henüz yazmamışsın:)
      Son yazını okuduğum da ise, üzerine çok uzun düşündüm.
      Umarım birgün seninle tanışırım ve düşündüklerimi seninle paylaşırım.
      Yaş konusuna gelince, bloğunda gördüğümü sandığım tarihe bakılırsa, yaşlılık kelimesini kullanmak için çok ama çok erken...
      Sana ulaşmış olmaktan ve seni tanımış olmaktan çok mutlu oldum Vuslat...
      Sevgiler gönderiyorum sana....

      Sil
  22. canım ben de seni tebrik ediyorum
    öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim...
      Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum...
      Sevgiler...

      Sil
  23. imza karın yazarları ile İstanbul tanıtımında tanışamadım.İzmir'de karşılaşıp tanışmayı umuyorum..sizlerle aynı kitapta yer almak çok özel oldu benim için, bir merhaba ile tanışmaya geldim :)
    başka projelerde de görüşmek üzere sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gonca, İzmir'de seninle tanışabileceğim için çok heyecanlıyım.
      Aynı amacın ortakları olmaktan çok büyük keyif alıyorum.
      Sevgilerimi gönderiyorum...

      Sil
  24. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  25. pardon canım elim yanlışlıkla gitti yorumumu yazamadan yeniden yazıyorum :

    Ben bekarım ama evli olsaydım herhalde şöyle bir mektup yazardım:))

    " kocam olacak hödüğe:
    oraya buraya attığın kirli çoraplarından, bi salata yapmak için mutfağa girince Pearl Harbor baskınına uğramış gibi bırakmandan, gözün daim çöplükte olduğundan, uzaktan kumandanın sanki tapusu sendeymiş gibi elinden düşürmemenden, en güzel dizimi maç yüzünden izlettirmemenden, araba kullanırken trafik kurallarına uymamanı bıraktım, yıllarımı ziyan ettim artık sana güle güle, şu an uçaktayım, bilmediğin bir yere tatile gidiyorum, kediyi köpeği de aldım, sana mı bırakacaktım? Bu e-postamı sevgilinle birlikte okuduğunu biliyorum bak bakalım telefonda kırmızı bir ışık yanıp sönüyor, gördün mü? tel. altına patlayıcı yerleştirdim uzaktan kumandalı, ikinize hediyem olsun, cehennemde görüşürüz, karın:)


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdeciğim, çok güldüm bu sevgi dolu mektubuna:))
      Olsaydı dediğine göre, gerçekte böyle bir koca olmamış bu iyi haber:)
      Ama şunu da unutmamak gerekir ki, her koca aynı değildir:)
      Eminim patlayıcı gerektirmeyen kocalar da vardır.:)
      Sevgiler gönderiyorum canım...

      Sil
  26. heyyfi meraba, diğer bloğumda isim vermeden senin eşinle tnışmanı hayata sarılışını anlattığın yazıdan memnun kalıp anlattığım yazı ama nerede bilemiyorum. ancak anlattığın tarihten bulabilirsem ki başlıkta yoktu... sağol

    YanıtlaSil